• Streamingfans
  • Posts
  • 📺 Netflix schrapt binnenkort misschien ook wel jouw abonnement

📺 Netflix schrapt binnenkort misschien ook wel jouw abonnement

Hey Streamingfan,

Het is nooit saai in streamingland. Netflix heeft aangekondigd het Basic-abonnement te gaan schrappen. Dit kan flinke gevolgen hebben voor jouw portemonnee.

💡 Maar eerst even dit…

Chromefans wordt binnenkort Streamingfans. De focus komt meer op streamingdiensten te liggen, in combinatie met de hardware die daarbij gebruikt wordt. Dus naast Netflix, HBO, Videoland en anderen, ook gewoon over de Chromecast, Apple TV, Android-mediaboxen en nog veel meer. Dus binnenkort nog meer nieuwe artikelen en content rondom streaming.

Netflix Basic stopt ermee…

Netflix Basic is het goedkoopste abonnement in Nederland. Voor € 7,99 per maand krijg je in relatief lage kwaliteit toegang tot de dienst. Netflix heeft nu bekend gemaakt te stoppen met dit abonnement in een aantal landen.

Nederland en België werden hierbij nog niet genoemd, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat dit hier ook gaat gebeuren.

Dit betekent ook dat er het abonnement met advertenties ook hier geïntroduceerd zal worden. Hier betaal je een lager maandbedrag voor, maar krijg je wel regelmatig advertenties voorgeschoteld.

Wat betekent het voor jou…?

Heb jij het Basic-abonnement (€ 7,99 per maand), dan zal dit ergens in de toekomst omgezet moeten worden. Er zullen dan in totaal drie abonnementen beschikbaar zijn. Meer info over deze verandering en de beschikbare abonnement vind je via onderstaande button.

Zodra er hier meer nieuws over te melden is, lees je dat uiteraard op Streamingfans:-).

Tot de volgende keer,

Ruud van Streamingfans